Over ons

Wij kunnen samen meer dan 60 jaar Horeca ervaring delen met enthousiaste Horeca ondernemers. Van sterrenzaak tot aan snackbar en café. Van verjaardag tot aan grote events, catering en organisatie. Alle facetten werden door ons doorlopen.
Het begin van onze carrieres werd gekenmerkt door veel zaken, waar we geen kaas van hadden gegeten. Liever wilden we gewoon koken of gave events opzetten en hadden zodoende te weinig oog voor alle, oh zo belangrijke randzaken. Door schade en schande wordt men wijzer. Inmiddels is het complete spel onder controle en is er een imposant netwerk van kennis opgebouwd, waar nog dagelijks dankbaar gebruik van wordt gemaakt.

Over ons

Wij kunnen samen meer dan 60 jaar Horeca ervaring delen. Alle facetten werden door ons doorlopen.
Het begin van onze carrieres werd gekenmerkt door veel zaken, waar we geen kaas van hadden gegeten. Door schade en schande wordt men wijzer. Inmiddels is het complete spel onder controle en is er een imposant netwerk van kennis opgebouwd, waar nog dagelijks dankbaar gebruik van wordt gemaakt.

Wie is Gert Blom

Dat Gert in de horeca zijn sporen zou gaan verdienen, was overduidelijk. Geboren in een gedreven horecafamilie bedacht hij zich al heel jong dat hij kok wilde worden en zo geschiedde het. Z’n opleiding betekende 4 dagen per week werken en een dag leren. Het bracht hem van het locale De Waag in Bodegraven naar Huis ter Duijn, souschef bij La Vilette en het Amstel Hotel. Hij greep de kans om naast een aantal culinaire grootmeesters, zoals Robert Kranenborg en Cees Helder te leren en werken. Daarnaast ontwikkelde hij een feilloos gevoel voor trends en actuele markten, wat hem op het juiste moment op de upcoming Rotterdamse Meent bracht. Daar kookte hij zijn restaurant in recordtijd naar een Michelinster.
Inmiddels is hij betrokken bij tal van grootschalige horecamanifestaties en relaunches.

Over Ron Schouten

Ron’s mindset in zijn lange loopbaan is altijd geweest om uiteenlopende ervaringen en gedegen vakmanschap te vergaren.
Zijn keuzes werden altijd intuïtief bepaald, door met en voor mensen te kunnen werken. Dat leverde altijd inspiratie, informatie, kennis, verwondering en vermaak op. Het leverde ook een zeer dynamisch netwerk op, vooral door oprechte belangstelling te tonen. Zo merkte hij op dat veel mensen rondlopen met een hoofd vol ideeën en zijn inzet is altijd geweest om die af te stoffen en tot actie over te gaan; Immers Ideeën zijn mooi, maar zonder uitvoering blijven het slechts ideeën.
Hij probeert net nog dat extra zetje te geven, waar anderen dan al afgehaakt zijn. ‘Want kan niet, bestaat niet’ is zijn motto.
 

Wie is Gert Blom

Dat Gert in de horeca zijn sporen zou gaan verdienen, was overduidelijk. Geboren in een gedreven horecafamilie bedacht hij zich al heel jong dat hij kok wilde worden en zo geschiedde het. Z’n opleiding betekende 4 dagen per week werken en een dag leren. Het bracht hem van het locale De Waag in Bodegraven naar Huis ter Duijn, souschef bij La Vilette en het Amstel Hotel. Hij greep de kans om naast een aantal culinaire grootmeesters, zoals Robert Kranenborg en Cees Helder te leren en werken. Daarnaast ontwikkelde hij een feilloos gevoel voor trends en actuele markten, wat hem op het juiste moment op de upcoming Rotterdamse Meent bracht. Daar kookte hij zijn restaurant in recordtijd naar een Michelinster.
Inmiddels is hij betrokken bij tal van grootschalige horecamanifestaties en relaunches.

Over Ron Schouten

Ron’s mindset in zijn lange loopbaan is altijd geweest om uiteenlopende ervaringen en gedegen vakmanschap te vergaren.
Zijn keuzes werden altijd intuïtief bepaald, door met en voor mensen te kunnen werken. Dat leverde altijd inspiratie, informatie, kennis, verwondering en vermaak op. Het leverde ook een zeer dynamisch netwerk op, vooral door oprechte belangstelling te tonen. Zo merkte hij op dat veel mensen rondlopen met een hoofd vol ideeën en zijn inzet is altijd geweest om die af te stoffen en tot actie over te gaan; Immers Ideeën zijn mooi, maar zonder uitvoering blijven het slechts ideeën.
Hij probeert net nog dat extra zetje te geven, waar anderen dan al afgehaakt zijn. ‘Want kan niet, bestaat niet’ is zijn motto.
 

Adres

Vinkenbuurt 40 | 2471 XC Zwammerdam

Telefoon

+31 (0)642251596

Adres

Vinkenbuurt 40 | 2471 XC Zwammerdam

Email

Telefoon

+31 (0)6 42 25 15 96